Informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

Når du besøker gjeldsregisteret.com registrerer Gjeldsregisteret ulike typer informasjon om deg i en informasjonskapsel (cookie). Informasjonskapselen er en liten fil som lagres lokalt hos deg. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer.

Gjeldsregisterets formål med bruk av informasjonskapsler

Vi benytter oss av informasjonskapsler som huskes mellom hver gang du besøker nettsidene våre. Dette kan være i forbindelse med statistikk og analyse som er nødvendige for å gi deg en best mulig tjeneste. For å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi Google Analytics. Her analyserer vi data slik at vi kan forbedre funksjonaliteten, brukeropplevelse og innhold.

Hva slags opplysninger som samles inn?

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av Gjeldsregisterets nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Hvordan kan du finne informasjonskapsler som er lagret i din nettleser?

Du vil under dine innstillinger i din nettleser finne en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret. Her har du også mulighet til å kunne slette de filene du ikke ønsker at nettleseren skal beholde.

Hvordan kan du unngå at det lagres informasjonskapsler i din nettleser?

Du har mulighet til å unngå at vi lagrer informasjonskapsler på dine enheter. Dette kan du gjøre ved å endre innstillingene i din nettleser. Under de samme innstillingene skal det være mulig å velge hvilke nettsted som du tillater informasjonskapsler fra.

Velger du å sperre Gjeldsregisteret.com fra å sende informasjonskapsler, kan du risikere at sidene blir mindre brukervennlige.

Ditt samtykke

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk informasjonskapsler.